ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΨΕΥΔΟΛΑΧΝΟΙ!

| 7 Νοεμβρίου 2013 | 0 Comments
Print Friendly, PDF & Email

Την  σημερινή Κυβέρνηση συγκρότησαν  τρεις, Σαμαράς-Βενιζέλος-Κουβέλης, για να βγάλουν τη χώρα από την κρίση, αλλά στο δρόμο κατάλαβαν ότι οι δύο πρώτοι αρκούν και ο τρίτος έφυγε. Επειδή κανένας από τους πολιτικούς των τριών κομμάτων δεν ήταν ικανός  να ασχοληθεί με τα οικονομικά, προσέλαβαν έναν εξωσχολικό, τον κ. Στουρνάρα.

Όλοι έχουμε ακούσει και ακούμε, ότι τα πράγματα είναι δύσκολα, ότι το καράβι βουλιάζει, ότι θα πτωχεύσουμε γιατί χρωστάμε και πολλά ακόμα, δυσάρεστα και ανησυχητικά. Μεταξύ των πρωτοκλασάτων στελεχών της Κυβέρνησης, είναι πολλοί που δεν κέρδισαν ποτέ το ψωμί τους, ο δε κ. Στουρνάρας δεν μύρισε ποτέ ιδρώτα, για να μάθει πως βγαίνει το ψωμί, όχι πως μοιράζεται! Επειδή από αερολογίες, ψέματα και υποσχέσεις η Κυβέρνηση μας έχει χορτάσει, ας ανακεφαλαιώσουμε τα πεπραγμένα, δηλ. τι έκανε, τι δεν έκανε και τι θέλει να κάνει η Κυβέρνηση. Αύξησε το χρέος κατά πολλές δεκάδες δισεκατομμύρια και δέχτηκε όλος ο δανεισμός να ελέγχεται από το Βρετανικό Δίκαιο αντί του Ελληνικού.

Αρθρογραφώντας για χρόνια σε ημερήσια οικονομική εφημερίδα, έγραψα από την πρώτη στιγμή και πολλές φορές, ότι η υπαγωγή του χρέους μας στο Βρετανικό Δίκαιο θα αποδειχτεί ολέθρια. Τότε με κατηγόρησαν σαν «ημιμαθή», τώρα τα φίδια άρχισαν να τους (να μας) ζώνουν και κανένας από τους κομψούς ή ευτραφείς, δεν κάνει τον κόπο να μας πει με απλά λόγια την διαφορά της αλλαγής του Δικαίου. Άλλα που έκανε η Κυβέρνηση ήταν να συνεχίσει να κλείνει τις παραγωγικές επιχειρήσεις και να ανεβάσει τον αριθμό των ανέργων  στο 1,5 εκατομμύριο, όλοι από τον ιδιωτικό τομέα! Η Κυβέρνηση του κ. Σαμαρά δεν φρόντισε να αυξηθεί το εθνικό προϊόν, αντίθετα επιμένει να το μειώνει!

Ο κ. Στουρνάρας γνωρίζει άριστα την οριζόντια επιβολή φορολογίας και αγνοεί παντελώς τις συνέπειές της. Η Κυβέρνηση είναι εχθρική προς τους Έλληνες εκείνους που προσπαθούν και υποφέρουν, αλλά δεν θέλει να θίξει ούτε στο ελάχιστο τα «παιδιά» των πολιτικών και των κομμάτων που στελεχώνουν τον άθλιο Δημόσιο τομέα! Εφευρίσκει διάφορες ανοησίες, όπως Εργασιακή εφεδρεία, Διαθεσιμότητα, Κινητικότητα, προσπαθώντας να κοροϊδέψει τους ξένους και εμάς τους ντόπιους! Την κυβέρνηση του κ. Σαμαρά το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να μακροημερεύσει και να βγει  στις αγορές για να δανειστεί κι άλλα, τα οποία εμείς και τα παιδιά μας θα κληθούμε να πληρώσουμε! Το αίσχος δεν είναι στην πλευρά της Κυβέρνησης, οι πολιτικοί έτσι ξέρουν να κάνουν, το αίσχος είναι στην πλευρά του λαού, αυτής της άλογης αγέλης που πάντα πληρώνει χωρίς να απολαμβάνει, χωρίς να μπορεί ούτε καν να ζήσει. Οι πολλοί αφήνουν τα παιδιά τους νηστικά για να πληρώσουν τους φόρους, πιστεύοντας ότι τα λεφτά τους πιάνουν τόπο! Όχι κορόιδα, τα λεφτά σας δεν πιάνουν τόπο, το βαρέλι που τα ρίχνετε δεν έχει πάτο, το χρέος δεν εξοφλείται με τίποτα, εσείς θα πεθάνετε! Η ελληνική κοινωνία της ανισορροπίας και της παρακμής, δεν μπορεί να διορθωθεί  από εκείνους που την διέλυσαν, το παρακράτος είναι πανίσχυρο και οι διαπλοκή παρούσα. Κοιτάξτε στους δρόμους, τα «καγιέν» ξαναβγήκαν! Είμαστε ψευδοτραφείς και έχουμε ανάγκη να πιστεύουμε τους ψεύτες και τους καιροσκόπους, τους συμφεροντολόγους και τους άχρηστους, τους διεφθαρμένους και τους κλέφτες, τους Πάγκαλους και τους Τσοχατζόπουλος. Δυστυχώς οι Έλληνες θέλαμε και θέλουμε τον «Παπανδρέου» μας και οι πολιτικοί το ξέρουν!

Γεωργόπουλος Απόστολος

Καταχωρήθηκε στα: ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ
×

Αναρτήστε ένα σχόλιο

*