Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ «ΑΘΛΙΑ ΕΛΛΑΔΑ»

| 13 Ιανουαρίου 2015 | 0 Comments
Print Friendly, PDF & Email

Όταν κάποτε λέγαμε Ελλάδα, το μυαλό μας πήγαινε «στη χώρα που γέννησε τη δημοκρατία». Σήμερα όταν λέμε Ελλάδα εννοούμε την χώρα που σκότωσε η μητροκτόνος δημοκρατία! Η δημοκρατία είναι ένα επικίνδυνο πολίτευμα, που μοιάζει με τα «μεταξωτά…. και που θέλει … επιδέξιο λαό. Για να μην καταστραφεί ένας λαός που υιοθετεί το πολίτευμα της «δημοκρατίας», πρέπει να διαθέτει τουλάχιστον την αρετή της ευθυκρισίας κατά την επιλογή των ανθρώπων που τον κυβερνούν και να έχει έστω βραχυχρόνια ιστορική μνήμη. Ένας λαός σαν τον ελληνικό, που δέχεται κοπρίτες να τον κυβερνούν, μπορεί να επιλέξει οποιοδήποτε πολίτευμα, όχι όμως το δημοκρατικό, διότι η δημοκρατία «αφήνει τις πόρτες της κοινωνίας ανοιχτές και μπαίνουν μέσα ελεύθερα οι κλέφτες και οι λωποδύτες», οι οποίοι μάλιστα τον έχουν πείσει ότι είναι άκομψο να τους αποκαλεί με το όνομά τους! 

Οι πολιτικοί, δηλ. οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι του λαού, με ψεύδη, κλεψιές και ασχημοσύνες, έφεραν την Ελλάδα στην σημερινή θέση του αναξιόπιστου παρία της Ευρώπης και όχι μόνο. Δεν μας πιστεύει και δεν μας εμπιστεύεται κανένας. Θα τρίζουν τα κόκαλα του Κωνσταντίνου Καραμανλή, χάριν της προσωπικότητας του οποίου μας δέχτηκαν στην ευρωπαϊκή οικογένεια, όπου εμείς τα κάναμε μούσκεμα! Έχουμε εξελιχθεί σε δειλούς και φοβόμαστε να αποδεχτούμε τα χάλια μας. Πιστεύουμε ότι είμαστε σπουδαίοι και προκαλούμε τον γέλωτα σε όλα τα παρδαλά κατσίκια του κόσμου! Καταδεχόμαστε την ιδιότητα του ζητιάνου και δεχόμαστε τις ληγμένες κονσέρβες από το σχέδιο Μάρσαλ μέχρι τα άθλια δανεικά των ευρωπαίων. Καταδεχόμαστε να μας διοικούν (ακριβώς περί αυτού πρόκειται) οι υπαλληλίσκοι και οι κλητήρες των δανειστών μας και καμαρώνουμε σαν γύφτικα σκεπάρνια. 

Οι άθλιοι εκπρόσωποι του λαού μετέτρεψαν τον ιερό χώρο του Κοινοβουλίου σε «κυνοβούλιο», αλληλο-υβριζόμενοι σε επίπεδο χαμαιτυπείου, ενώ εμείς απέξω καμαρώνουμε και ελπίζουμε! 

Την εικόνα μιας χώρας εμφανίζει η οικονομική και πολιτική άρχουσα τάξη, η οποία σήμερα σεμνύνεται για τις επιδόσεις της στην κλεψιά, την βία, την απαιδευσία, την υπερβολική αγένεια, την τακτική της αρπαχτής.

Όλοι, πολιτικοί, διοικητικοί, ακαδημαϊκοί, τοκογλύφοι και λαός, συμφωνούμε ότι φθάσαμε σε καταστροφική κρίση, χωρίς κανένας να φωνάζει τα ονόματα των πρωταιτίων. Όλοι γνωρίζουμε και όλοι ξεχνάμε, ότι τα δύο κόμματα που σήμερα συγκυβερνούν, είναι αυτά τα ίδια που τα  40  χρόνια της μεταπολίτευσης κατέστρεφαν συστηματικά την Ελλάδα. Οι σημερινοί Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης υπήρξαν βασικά στελέχη των κυβερνήσεων της καταστροφής και κανένας τους δεν έβαλε τότε το πόδι του στο φρένο. Σήμερα και οι δύο διεκδικούν τον ρόλο του σωτήρα! Δεν θα πω ντροπή σ’ αυτούς, θα πω ηλίθιο τον λαό, ο οποίος είναι άξιος της τύχης και της κρίσης του. Αυτά για να ξέρουμε και τι λέμε!

Απόστολος Γεωργόπουλος

Καταχωρήθηκε στα: ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ
×

Αναρτήστε ένα σχόλιο

*