ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑ

| 13 Φεβρουαρίου 2016 | 0 Comments
Print Friendly, PDF & Email

Δεν εξετάζουμε  το δίκιο ή άδικο των αγροτών, αλλά τον τρόπο που διεκδικούν. Τα βάζουν με την Κυβέρνηση και φράζουν τους δρόμους, δηλ. τιμωρούν τους μη αγρότες Έλληνες! Ξεχνούν ότι οι δρόμοι δεν ανήκουν μόνο στους αγρότες, αλλά και στους υπολοίπους, μια τέτοια δε συμπεριφορά προδίδει καθαρά φασιστική  νοοτροπία! Οι αγρότες δεν θα δικαιωθούν ΠΟΤΕ με τις μεθόδους που ακολουθούν, γιατί στρέφουν εναντίον τους την πλειοψηφία του κόσμου.

Οι αγρότες φωνάζουν ότι η Κυβέρνηση τους επιβάλει δυσβάστακτους φόρους. Αν αυτό είναι αλήθεια, ας αποφασίσουν όλοι να μην πληρώσουν, σκεπτόμενοι ότι είναι πρακτικά αδύνατο να κλειστούν όλοι στη φυλακή ή να τιμωρηθούν συλλήβδην.

Αν αισθάνονται, ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο οι ίδιοι ψήφισαν, τους εξαπάτησε με τις ψεύτικες υποσχέσεις που τους έδινε, ας στραφούν εναντίον των βουλευτών που οι ίδιοι εξέλεξαν και γνωρίζουν καλά που κατοικούν.

Η συμπεριφορά των αγροτών, όπως εκδηλώνεται, θυμίζει την τακτική των λιστών, οι οποίοι για να γλυτώσουν, κρατούν ομήρους, αφού σε ομηρία κρατούν ένα μεγάλο μέρος του λαού που κι αυτό χειμάζεται! Οι πολλοί που, εξ αιτίας του κλεισίματος των δρόμων, ταλαιπωρούνται, θυμούνται, ότι οι αγρότες και αγύριστα δάνεια έχουν πάρει, και μεγάλες επιδοτήσεις έλαβαν χωρίς να βελτιώσουν και να κάνουν ανταγωνιστικά τα προϊόντα τους, και επί χρόνια συνταξιοδοτούνται χωρίς να πληρώνουν εισφορές, και δεν προβληματίζονται, όταν η αγορά γεμίζει με εισαγόμενα αγροτικά προϊόντα. Οι αγρότες αντιδρούν με λάθος τρόπο και ρίχνουν νερό στο μύλο της επικίνδυνης κυβερνητικής πολιτικής, η οποία καταστρέφει την χώρα. Ας ορθοφρονήσουν πριν είναι αργά για τους ίδιους και για όλους μας!

Απόστολος Γεωργόπουλος

Καταχωρήθηκε στα: ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ
×

Αναρτήστε ένα σχόλιο

*