ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΓΥΡΟΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ!

| 6 Σεπτεμβρίου 2015 | 0 Comments
Print Friendly, PDF & Email

Αυτή την περίοδο βλέπουμε γύρω μας δύο κόσμους, εκείνον του λαού που καταστρέφεται και δεν βρίσκει χέρι να πιαστεί και τον άλλο των πολιτικών, δηλ. των καταστροφέων αυτού του λαού, που ψεύδονται και χυδαιολογούν, γυρολογώντες την Ελλάδα και ζητώντας ψήφο για να βολευτούν και να συνεχίσουν το καταστροφικό τους έργο.

Ο κ. Μειμαράκης, εκπροσωπώντας την ΝΔ, δηλ. την παράταξη που επί σαράντα χρόνια εναλλασσόταν  με το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία και συνευθύνεται για την διαφθορά της κοινωνίας, την υποβάθμιση της παιδείας, την διάλυση της οικονομίας και την υπερχρέωση της χώρας, τώρα θυμίζοντας μπανάλ τουρίστα που δεν γνωρίζει τι συνέβη χθες, σηκώνει τα χέρια ψιλά για να εντυπωσιάσει  και παριστάνοντας  την αθώα περιστερά, δηλώνει ότι  αποτελεί το «καινούργιο» και τη μόνη εγγύηση για την σωτηρία της χώρας σε ρυθμούς κάπως σαν το Danse Macabre του Lalo.

Ο κ. Τσίπρας από το απέναντι μπαλκόνι, εκπροσωπώντας τα υπολείμματα από το αριστερό σκορποχώρι του ΣΥΡΙΖΑ, θυμίζει δραπέτη του τρελοκομείου! Μα καλά αυτό το παιδί δεν θυμάται τι έλεγε πριν γίνει Πρωθυπουργός, αλλά και κατά την διάρκεια της φαιδρής επτάμηνης κυβερνητικής του θητείας; Δεν έχει κανέναν γύρω του που να του υπενθυμίζει ότι σαν Πρωθυπουργός συμπεριφερόταν σαν κακομαθημένο παιδί, που με την επιλογή του Βαρουφάκη σε περιτύλιγμα BRADA, έκανε τους ευρωπαίους να γελάνε, ενώ με την επιλογή της φρεγάτας Ζωής, έκανε και τη Βουλή σκορποχώρι; Δεν καταλαβαίνει, ότι και με τις δικές του ανοησίες μας βούλιαξε ακόμα περισσότερο, ούτε ότι όλες οι επιλογές του ήταν λάθος και όλοι οι δικοί του τον πούλησαν; Ορκίζομαι, ότι δεν έχω καταλάβει τι κουβέντιαζε επί εφτά μήνες με τους ευρωπαίους και τι επεδίωκε να πάρει από τους πιστωτές; Ακούστηκε να λέει στην Κρήτη, ότι άρχισε από εκεί την προεκλογική του περιοδεία, διότι εκεί τελείωσε τη προηγούμενη, δηλ. εκείνη που θα έπαιζε τον ζουρνά και οι ευρωπαίοι θα χόρευαν πεντοζάλη! Ο κ. Τσίπρας, από αναμορφωτής της Ευρώπης, κατέληξε να μας φέρει το «Τρίτο Μνημόνιο», επαχθέστερο των δύο προηγούμενων και Κουαρτέτο πιστωτών αντί για Τρόικα!

Οι λοιποί κομματάρχες παίζουν το δικό του ο καθένας βιολί και «όλοι αγωνίζονται μόνο για το καλό της δύσμοιρης πατρίδας!».

Καλά ρε «ψεκασμένοι» Συνέλληνες, οι πολιτικοί τη δουλειά τους κάνουν και όπως βρίσκουν την θάλασσα την αρμενίζουν, εμείς όμως τι κάνουμε; Είναι δυνατόν να ζούμε σ’ αυτή την κόλαση, να μην έχουμε ψωμί να φάμε, να παραμιλάμε, να αυτοκτονούμε και να ανεχόμαστε ν’ ακούμε τις βλακείες των «γυρολόγων», αλλά και να περιμένουμε απ’ αυτούς σωτηρία; Είναι δυνατόν να έχουμε καταλήξει σε πολωτικό δικομματισμό, με τα δύο κόμματα, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, να συγκεντρώνουν το καθ’ ένα πενταπλάσιο αριθμό ψηφοφόρων από το τρίτο κόμμα και κάτω; Ποια είναι αυτά τα δύο κόμματα που τόσο μας συγκινούν; Το ένα συστηματικά κατέστρεφε την Ελλάδα επί 40 χρόνια και το άλλο μπήκε κατά λάθος στο υαλοπωλείο σαν μαινόμενος ταύρος και κατέστρεψε ότι είχε απομείνει! Θα υποβάλλει κάποιος από εσάς τη εύλογη ερώτηση « ποια είναι η εναλλακτική λύση»; Δυστυχώς δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, διότι «δεν υπάρχει λύση χωρίς να σπάσουν αυγά». Και τι γίνεται όταν δεν υπάρχει λύση; Τότε φτάνει ο κόμπος στο χτένι και κάνει την εμφάνιση της η «ε κ τ ρ ο π ή», κι ας μην είμαστε αφελείς και πιστεύουμε, ότι έχει παρέλθει η εποχή των εκτροπών! Οι εκτροπές υπάρχουν παντού και πάντοτε, περιμένοντας την κατάλληλη ευκαιρία για να δηλώσουν το παρόν τους.  

Γεωργόπουλος Απόστολος             

Καταχωρήθηκε στα: ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ
×

Αναρτήστε ένα σχόλιο

*