ΟΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ !

| 27 Νοεμβρίου 2016 | 0 Comments
Print Friendly, PDF & Email

ΟΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ !

psekastirasΈλεγε ο λαός, τότε που ακόμα δεν ήταν αγέλη, ότι «από μικρό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια». Λοιπόν την αλήθεια μας την είπε ο κ. Καμένος, κι εμείς δεν τον πήραμε στα σοβαρά, είπε ότι «μας ψεκάζουν», γιατί μόνο ψεκασμένοι μπορούν να είναι τόσο ηλίθιοι όσο εμείς οι Νεοέλληνες! Φαίνεται ότι βρισκόμαστε υπό την επήρεια ειδικού και ισχυρότατου αναισθητικού, για να έχουμε χάσει την αίσθηση της πραγματικότητας και την ανθρώπινη υπόστασή μας. Δεν καταλαβαίνουμε τι μας γίνεται, που βρισκόμαστε και που πάμε, καλύτερα που μας πάνε. Αναθέσαμε εν λευκώ την τύχη μας σε τυχοδιώκτες ανίκανους πολιτικούς, οι οποίοι ευωχούνται πάνω στην δυστυχία μας. Μας λένε ανοησίες και ψέματα, κι εμείς τα χάφτουμε. Δανείζονται, σπαταλάνε, μας χρεώνουν, κι εμεί χαζεύουμε με τα μάτια κλειστά και το στόμα ανοιχτό!

Ας θυμηθούμε, κι ας δούμε, τι γίνεται γύρω μας, όχι ότι θα έχει κανένα αποτέλεσμα, αλλά έτσι για πλάκα. Ο Αντρέας έλεγε, ότι ΕΟΚ και ΝΑΤΟ ήταν το ίδιο συνδικάτο, αλλά ούτε από το ένα έφυγε, ούτε από το άλλο! Ο Σημίτης έκανε πως δεν καταλάβαινε, ότι το ελικόπτερο στα Ίμια το έριξαν οι Τούρκοι και σκότωσαν τα τρία παλικάρια! Ο Γιωργάκης μας έλεγε ότι λεφτά υπήρχαν, την ώρα που υπέγραφε το μνημόνια υποταγής, κι εμείς μούγκα! Ο Κωστάκης “ο ολίγιστος” κατά τον Γιανναρά , δανειζόταν και σπαταλούσε, για την θλιβερή Ολυμπιάδα, για την οποία ακόμα δεν έγινε Απολογισμός!! Η οικουμενική, άκου λέξη, με τον Παπαδήμο, έκανε το μεγάλο ανοσιούργημα, δεχόμενη την υπαγωγή του χρέους στο Βρετανικό Δίκαιο και  στα Δικαστήρια του Λουξεμβούργου, χωρίς κανείς να σχολιάσει το έγκλημα! Οι Σαμαροβενιζέλοι έκρυψαν τα κεφάλια τους στην άμμο, αφήνοντας στους πιστωτές εκτεθειμένα τα δικά μας οπίσθια! Τώρα ήρθε ο ΣΥΡΙΖΑ, σαν το κερασάκι στην τούρτα! Σκέφτηκε κανένας σας αγαπητοί συν-Έλληνες, τι είπαν και τι έκαναν, αυτοί οι άνθρωποι που κυβερνάνε των Ελλάδα σήμερα; Αυτοί που θα αύξαναν τους μισθούς, που θα έσκιζαν τα μνημόνια, που θα έπαιζαν ζουρνάδες και θα χόρευαν οι Ευρωπαίοι, που θα έδιναν ξανά την Ελλάδα στους Έλληνες, που θα μας έκαναν υπερήφανους; Ήρθε για δύο μέρες ο Ομπάμα και έλαβαν τέτοια και τόσα μέτρα ασφαλείας, σαν η Ελλάδα να είναι Χαλιφάτο των Τζιχαντιστών! Ζήτησε ο άνθρωπος να μιλήσει στην Πνύκα και τον έχωσαν σε ένα αμφιθέατρο. Στις 17 του Νοέμβρη, ξεπέρασαν κάθε φαντασία τα καμώματα των κουκουλοφόρων γύρο από το Πολυτεχνείο, λες και αυτή η επέτειος κάποιους εκδικείται. Ένα κατ ευφημισμό «συντεταγμένο κράτος», ανέχθηκε, αδιάφορο ή φοβισμένο, τους βανδαλισμούς μιας ομάδας αλητών. Τα κρατικά όργανα δεν μπορούν να μπουν στη «βιοτεχνία κατασκευής βομβών Μολότοφ» του Πολυτεχνείου και ούτε με διαβατήριο, στο κράτος των «Εξαρχείων» !

Τα παραπάνω ακατανόητα αποτελούν ένα μέρος της καθημερινότητάς μας, για να μην πάμε και στην οικονομική καταστροφή, όπου εκεί έχουμε χάσει τελείως την μπάλα!

Είναι δυνατό αγαπητοί συν-Έλληνες να συμβαίνουν όλα αυτά και να μην είμαστε «ψεκασμένοι»;

Απόστολος Γεωργόπουλος

Καταχωρήθηκε στα: ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ
×

Αναρτήστε ένα σχόλιο

*