ΟΧΙ ΚΑΙ «ΡΟΥΦΙΑΝΟΜΑΓΑΖΟ»!

| 9 Μαρτίου 2015 | 0 Comments
Print Friendly, PDF & Email

Οι άπυροι, όπως τα στελέχη της σημερινής Κυβέρνησης, μπορούν να ακολουθήσουν δύο δρόμους, εκείνον της επιφυλακτικότητας ή τον άλλο της έπαρσης. Ακολουθώντας τον πρώτο γίνονται σοφότεροι, ακολουθώντας τον δεύτερο γίνονται επικίνδυνοι. Απεύχομαι ο Πρωθυπουργός να μην μπορεί να ελέγξει τους Υπουργούς του, γιατί τότε ο ΣΥΡΙΖΑ θ αποτελέσει σύντομη αριστερή παρένθεση, επαναφέροντας στην εξουσία το φαύλο παρελθόν.

Θα σταθώ στον κ. Βαρουφάκη,  τον οποίον είχαμε παρουσιάσει με επαινετικά σχόλια για τις ικανότητές του και επιφυλάξεις για την συμπεριφορά του. Λέγαμε τότε, το άρθρο είναι αναρτημένο ακόμα στην εφημερίδα, ότι στις διαπραγματεύσεις η ελεγχόμενη σκληρότητα και επιμονή ωφελούν, η αγένεια πάντα βλάπτει. Η μέχρι σήμερα συμπεριφορά του κ. Βαρουφάκη, έχει προκαλέσει επικίνδυνες αντιδράσεις στους ευρωπαίους συνομιλητές του, τώρα οι προτάσεις του, άρχισαν να προκαλούν γέλια! Η χρησιμοποίηση οικοκυρών, φοιτητών και τουριστών (!) σαν αμειβόμενων καταδοτών, λέγεται κατασκευή ρουφιάνων, τους οποίους δεν χρειαζόμαστε.

Κύριε Βαρουφάκη σοβαρέψου, λεφτά δεν θα μαζέψεις από τους ψιλικατζήδες, αλλά από εκείνους που μετακόμισαν επίσημα 120, ανεπίσημα ποιος ξέρει πόσα, δισεκατομμύρια στο εξωτερικό και από πολλούς άλλους που τα χαίρονται στην Ελλάδα. Οι έχοντες μπορούν να σώσουν την κατάσταση, όχι οι μη έχοντες. Για να βάλεις όμως χέρι στους έχοντες, χρειάζονται θάρρος και αποφασιστικότητα, όχι μόνο μαγκιές! ΕΙΔΟΜΕΝ.

Γεωργόπουλος Απόστολος    

Καταχωρήθηκε στα: ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ
×

Αναρτήστε ένα σχόλιο

*