Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ κος ΤΟΣΚΑΣ, πίνει καφέ στα Εξάρχεια κα εκδράμει τα Σάββατα στο ΖΕΦΥΡΙ

| 17 Ιουνίου 2017 | 0 Comments
Print Friendly, PDF & Email

 

Αγαπητοί αναγνώστες,

«Λάβαμε» από το γραφείο τύπου του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, το παρακάτω σημείωμα, το οποίο με χαρά αναρτούμε στο Site μας:

Ο Υπουργός κος Τόσκας αναγνωρίζει, όπως και δια ζώσης διαβεβαίωσε προ ημερών, ότι η πάταξη της εγκληματικότητας δεν είναι εύκολη υπόθεση, αλλά παράλληλα κάνει προσπάθεια να πείσει τους πολίτες, ότι τα πράγματα  δεν είναι τόσο τραγικά, όσα τα ΜΜΕ και άλλοι, με μεγάλη δόση υπερβολής, τα παρουσιάζουν. Ο κος Υπουργός αποφάσισε να πίνει καθημερινά τον καφέ του στα Εξάρχεια και να εκδράμει με την οικογένειά του τα Σαββατοκύριακα στο Ζεφύρι. Το νέο αυτό πρόγραμμα ο κος Τόσκας ξεκίνησε από την περασμένη εβδομάδα και διαβεβαιώνει τους Έλληνες πολίτες, αλλά και τους τουρίστες, ότι οι χώροι είναι απολύτως ασφαλείς και η συμπεριφορά των αναρχικών και των Ρομά κοσμιοτάτη! Ο κος Υπουργός επικαλέστηκε και την μαρτυρία προηγούμενου Υπουργού, του κ. Γιάνη με το ένα ν, όταν κι εκείνος με την σύζυγο και τη μοτοσυκλέτα του έπινε τον καφέ του στα Εξάρχεια χωρίς πρόβλημα! Συγκινήθηκε μάλιστα ο κος Τόσκας, όταν ομάδα των Αρχώντων των Εξαρχείων, έβγαλαν τις μάσκες, τις οποίες προφανώς φοράνε για να προστατεύονται από τις κακές καιρικές συνθήκες, τον χαιρέτησαν εγκάρδια και τον διαβεβαίωσαν, ότι χάρηκαν πολύ που επισκέφτηκε την περιοχή τους!

                                         Το κείμενο δυστυχώς τελείωνε με την λέξη «ΑΝΕΚΔΟΤΟ».

Υπάρχει και άλλοι κυβερνητική ανακοίνωση για τον περιορισμό της παραβατικότητας στο Ζεφείρι και αλλαχού, σύμφωνα με την οποία η ασφάλεια της περιοχής θα ενισχυθεί για ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ με έναν τεράστιο αριθμό αστυνομικών, που βεβαίως δεν υπάρχουν! Ως εκ τούτου συνιστάται στους Ρομά και σε άλλους «τοπικούς Άρχοντες», να αναστείλουν τις δραστηριότητες, όπως πυροβολισμούς, διακίνηση όπλων και ναρκωτικών, κάνοντας υπομονή για την περίοδο έντονης αστυνομικής δραστηριότητας και να επανέλθουν μετά την λήξη της επικίνδυνης περιόδου, για τη δική τους φυσικά ασφάλεια. Έτσι όλοι θα είναι ευχαριστημένοι και πλήρως ικανοποιημένοι.

Είναι δυστυχώς θλιβερό και προδίδει Κράτος ανύπαρκτο, να μην μπορούμε να προστατευτούμε από αναρχικούς γνωστούς-γνωστότατους, οι οποίοι έχουν όνομα και διεύθυνση, σκεφτείτε τι θα γινόταν αν είχαμε να αντιμετωπίσουμε οργανωμένο έγκλημα σαν άλλες χώρες, θα μεταναστεύαμε για τη Συρία μέσω Τουρκίας!

ΗΧΩ-ΒΟΛΕΣ      

Καταχωρήθηκε στα: ΗΧΩ...ΒΟΛΕΣ
×

Αναρτήστε ένα σχόλιο

*