7η θεση για το ΓΣ ΒΕΛΟΣ στο πανελλήνιο πρωταθλημα κλειστου στιβου

| 17 Φεβρουαρίου 2015 | 0 Comments
Print Friendly, PDF & Email

Μεγάλες στιγμές για το ΓΣ ΒΕΛΟΣ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου που έγινε το Σαββατοκύριακο 14 και 15/2/2015 στο ΣΕΦ. Ολοι οι αθλητές μας σημείωσαν καταπληκτικές επιδόσεις και κατάφεραν να σπάσουν το ατομικό τους ρεκόρ, κάτι που αφήνει πολλές ελπίδες για τη συνέχεια…..( που αναμένεται να έχει ιδιαίτερες συγκινήσεις). 

Με τις εμφανίσεις αυτές , ο σύλλογός μας πλέον βρίσκεται στην 7η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΣ στις γυναίκες !!! Χρυσή νικήτρια της κούρσας των 3000μ Βάδην γυναικών ήταν η Παναγιώτα Τσινοπούλου που διένυσε την απόσταση σε 13.03.01 βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ και πέρασε στην δεύτερη θέση όλων των εποχών στο αγώνισμα, πίσω από την Δέσποινα Ζαπουνίδου. Παράλληλα έδειξε πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και σε θέση να διεκδικήσει στο άμεσο μέλλον καλές επιδόσεις στον ανοιχτό στίβο. 

Στα 3000μ γυναικών ( αν και κορασίδα ) , η Ειρήνη-Αννα Λαγωνίκα με 10:44:53 που είναι και η καλύτερη επίδοσή της κατόρθωσε να ανέβει στο 3ο σκαλί του βάθρου. Η Ελευθερία Χριστογεώργου με …χαμηλές πτήσεις σημείωσε επίδοση 1.73 (που είναι Ατομικό ρεκόρ και επίδοση που μοιράστηκαν 5 συνολικά αθλήτριες ), και πήρε τελικά την 6η θέση.

Ο Τέλης Παπαθεοδώρου , τερματίζοντας 2ος στη σειρά του στα 400μ ανδρών δεν κατόρθωσε οριακά να περάσει στα τελικά σημειώνοντας χρόνο 51.76. Τέλος η Χρύσα Γερανίου στα 60μ γυναικών , αν και κορασίδα , σημείωσε την
πολύ καλή επίδοση 8.53. Για να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα μεταβείτε στο www.gsvelos.gr.

Καταχωρήθηκε στα: ΑΓΓΕΛΙΕΣ
×

Αναρτήστε ένα σχόλιο

*