Δυναμική η παρουσία της Megasoft στην έκθεση HORECA

| 22 Φεβρουαρίου 2016 | 0 Comments
Print Friendly, PDF & Email

Megasoft_Logo

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δυναμική η παρουσία της Megasoft στην έκθεση HORECA!

Για μία ακόμα φορά επιβεβαιώνεται ότι οι εφαρμογές PRISMA Win της Megasoft έχουν κατακτήσει το χώρο της εστίασης κατέχοντας ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της αγοράς από επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν τις εφαρμογές για τις καθημερινές τους λειτουργίες σε όλα τα τμήματα κι έτσι εξελίσσονται και αναπτύσσονται μέσα σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλλον!

Η Megasoft με τη συμμετοχή της στην έκθεση HORECA βρέθηκε και πάλι κοντά στους πελάτες της για να τους παρουσιάσει τις αναβαθμισμένες της εφαρμογές και όλες τις νέες δυνατότητες, ενώ έδωσε την ευκαιρία σε όλους τους επαγγελματίες να δουν αναλυτικές παρουσιάσεις,  αλλά και να τις χρησιμοποιήσουν στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο της!

Οι εφαρμογές PRISMA Win, που καλύπτουν μηχανογραφικά κάθε ανάγκη του κλάδου εστίασης για ασύρματη παραγγελιοληψία, διαχείριση τραπεζιών, κρατήσεων, αποθήκης, αναλώσεων,  διανομών, προγράμματα επιβράβευσης πελατών (loyalty card) κ.ά., έκλεψαν για μία ακόμα φορά τις εντυπώσεις και απέσπασαν τα θετικότερα σχόλια. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Megasoft κ. Αθανάσιος Ντάκουλας δήλωσε: “Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τη συμμετοχή μας στην έκθεση, ενώ όλα τα μηνύματα αποδεικνύουν ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο. Οι εξειδικευμένες και αξιόπιστες εφαρμογές PRISMA Win, σε συνδυασμό με την άμεση και αποτελεσματική υποστήριξη που προσφέρουμε τις ημέρες και τις ώρες που o επαγγελματίας της εστίασης τη χρειάζεται, μας έχουν κατατάξει στις πρώτες τους επιλογές και αποτελούν την ειδοποιό διαφορά έναντι του ανταγωνισμού”

 

PHOTOS

Καταχωρήθηκε στα: ΗΧΩ...ΒΟΛΕΣ
×

Αναρτήστε ένα σχόλιο

*