ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

| 29 Μαΐου 2018 | 0 Comments
Print Friendly, PDF & Email

   

 ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Ελάβαμε από τον κ. Δημήτρη Πιτούλη, Δημοτικό Σύμβουλο και Επικεφαλής της Παράταξης «Εμείς για το Φάληρο» τις παρακάτω πληροφορίες, οι οποίες αφορούν κατά τον αποστολέα, τους κατοίκους της πόλης μας, με την παράκληση να αναρτηθούν. Τις αναρτούμε, όπως θα πράξουμε και με κάθε διαφορετική άποψη, την οποία θα λάβουμε από οποιονδήποτε δημοτικό παράγοντα.

 

Ο Δημήτρης Πιτούλης, Δημοτικός Σύμβουλος & Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Εμείς για το Φάληρο» έκανε τις ακόλουθες παρατηρήσεις:

                                               Δημοτικό Συμβούλιο στις 21/2/2018,

 1. Στις 24/1/2018 είχαμε ένα ατύχημα στο 5ο δημοτικό σχολείο, μία δασκάλα την τίναξε το ρεύμα όταν πήγε να χρησιμοποιήσει ένα διακόπτη για να ανάψει το φως. Στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 31/1/2018 δεν μπήκατε στον κόπο να μας ενημερώσετε για αυτό το σοβαρό γεγονός. Μετά από αυτό και χωρίς δικαιολογία βγάλατε μία ανακοίνωση όπου εστάλη σε όλους τους Φαληριώτες, ότι τα σχολεία μας είναι καλοδιατηρημένα… Ακριβώς για να μην θρηνήσουμε θύματα προτείνω τα σχολεία, όλα, να ελέγχονται πριν την έναρξη της σχολικής περιόδου και πριν από δράσεις τις οποίες πραγματοποιεί ο Δήμος.
 2. Κύριε Δήμαρχε πήρατε την άδεια για το γκαράζ για τα απορριμματοφόρα; Γιατί αφού δεν την έχετε πάρει την άδεια, εγκρίνατε το διαγωνισμό για το έργο; Υπάρχουν ποινικές ρήτρες τόσο προς τον μειοδότη όσο και προς την Περιφέρεια. Υπάρχει περίπτωση να κληθεί ο Δήμος να πληρώσει μεγάλα ποσά εάν δεν προχωρήσει το έργο. Γιατί τέτοια βιασύνη;
 3. Βγάλατε ανακοίνωση ότι το μαθητικό καρναβάλι κόστισε πάρα πολύ λίγα χρήματα, υπονοώντας ότι φέτος κόστισε φθηνότερα, ενώ κόστισε τα ίδια χρήματα με πέρυσι (από έλεγχο που έκανα),  δηλαδή 8500 ευρώ πλέον ΦΠΑ. Γιατί δίνετε στρεβλή εντύπωση στους πολίτες.                                                                                                                                   
                                       Δημοτικό Συμβούλιο στις 30/3/2018,Πόσο καιρό γνωρίζατε ότι το πειθαρχικό της Αποκεντρωμένης Περιφέρειας Αττικής, το οποίο αποτελείται από Εφέτες, σας έχει τιμωρήσει με τρίμηνη αργία από δόλο; Γιατί δεν μας έχετε ενημερώσει; Δεν κρίνετε σκόπιμο ότι πρέπει να γνωρίζουμε τι συμβαίνει με τις υποθέσεις του Δήμου, οι οποίες μας εκθέτουν όλους, εάν ο Δήμαρχος κατηγορείται για δόλο; Γιατί δεν στέλνετε δελτίο τύπου με τα σχετικά της υπόθεσης να ενημερωθούν οι πολίτες;

  1. Δεν γνωρίζατε ότι θα γίνουν τα έργα της περιφέρειας στην παραλιακή; Γιατί δεν δώσατε βαρύτητα στο γεγονός ότι θα προχωρήσουν άμεσα τα έργα; Το κιόσκι, το γλυπτό , τα λουλούδια, το γρασίδι, η κατασκευή, όλο αυτό το κόστος το οποίο επιβαρύνθηκαν οι δημότες, στην είσοδο του Παλαιού Φαλήρου στα Village χρειάζονταν να γίνουν και να καταστραφούν τόσο σύντομα;
  2. Τα καινούρια γήπεδα τένις γιατί τα παραλάβατε ενώ είναι κατασκευασμένα λάθος. Όταν βρέχει, τα γήπεδα μαζεύουν νερά και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τους πολίτες.

                                                 ΕΚΛΟΓΕΣ 2014!
  4 χρόνια πριν ή 4 χρόνια μετά, δημιουργούμε κάτι μοναδικό. Όχι μία απλή συνεργασία, όχι μια συνηθισμένη πράξη, αλλά μία δυναμική, δημιουργική, ανεξάρτητη παράταξη.  EMEIΣ ΓIA TO ΦAΛHPO, με προτάσεις, με λύσεις, με ιδέες, κοντά στον πολίτη. Από εκεί αντλούμε δύναμη. Δεν είμαστε αντιπολίτευση για τις εντυπώσεις, αλλά για τη διαφορετική προσέγγιση της καθημερινότητας. Δεν είμαστε εδώ για να διαχειριστούμε τα κακώς κείμενα αλλά για να δημιουργήσουμε τις συνθήκες εκείνες που θα μας αλλάξουν τη ζωή προς το καλύτερο! 

  ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΙΤΟΥΛΗΣ

  Δημοτικός Σύμβουλος
  Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης

  “ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΛΗΡΟ”

Καταχωρήθηκε στα: ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
×

Αναρτήστε ένα σχόλιο

*