Ο ΑΕΝΑΟΣ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ

| 17 Μαΐου 2015 | 0 Comments
Print Friendly, PDF & Email

Οι Κυβερνήσεις, τωρινή και  προηγούμενες, για να αντιμετωπίσουν την οικονομική κρίση παραλογίζονται κατά τον ίδιο τρόπο και με τα ίδια ολέθρια αποτελέσματα, δηλ. λαμβάνουν μέτρα «με γνώμονα τις επιπτώσεις που θα έχουν στον τομέα των εσόδων!». Ασχολούνται αποκλειστικά με την εισπρακτική διαδικασία αρπάζοντας στην κυριολεξία ότι και όπου βρουν, αδιαφορώντας για τα αδιέξοδα και την καταστροφή που προκαλεί αυτή η αρπακτική πολιτική τους.

Μα κύριοι σημερινοί αριστεροί, όπως και χθεσινοί δεξιοί, γιατί δεν αντιλαμβάνεστε ότι γνώμονας της πολιτικής σας πρέπει να είναι ή αύξηση της παραγωγής, η οποία σαν φυσικό επακόλουθο θα έχει την αύξηση των εσόδων που είναι απολύτως αναγκαία; Γιατί ακολουθείτε την πολιτική της υπερφορολόγησης των επιχειρήσεων, με συνέπεια την αναστολή λειτουργίας των και την αύξηση της ανεργίας; Είναι τόσο δύσκολο να καταλάβετε κκ Τσίπρα, Σαμαρά, Βενιζέλε και λοιποί, αυτή την απλούστατη βασική αλήθεια, λογικότερη της οποίας δεν υπάρχει, ότι αν δεν αυξηθεί η πίττα, δηλ. το εθνικό προϊόν, κανένας πεινασμένος δεν θα χορτάσει και κανένα χρέος δεν θα πληρωθεί; Όλες οι Κυβερνήσεις της «κρίσης» μαζί και η σημερινή, αντί να ασχοληθούν με την βοήθεια προς την παραγωγική διαδικασία ώστε να μείνουν ανοιχτές οι επιχειρήσεις, να διατηρηθεί η απασχόληση, να αυξηθεί  το ΑΕΠ και να υπάρξει κάποιο πλεόνασμα για την υπηρέτηση του τεράστιου χρέους, όπως έπραξαν οι άλλες Χώρες με παρεμφερή προβλήματα, ασχολήθηκαν  και ασχολούνται αποκλειστικά με την λογιστική τακτοποίηση του χρέους, το οποίο αυξάνεται συνεχώς, δηλ. βάζουν το κάρο μπροστά από το άλογο! Τους Ευρωπαίους, που μας έχουν βοηθήσει με τεράστια ποσά και μας έχουν δανείσει ακόμα περισσότερα, εξακολουθούν να τους θεωρούν οι Έλληνες πολιτικοί σαν «κουτόφραγκους», τους αντιμετωπίζουν με τις απάτες της «δημιουργικής λογιστικής» και της «δημιουργικής ασάφειας», τους πουλάνε «μαγκιές», θέλουν να παίζουν τον ζουρνά κι εκείνοι, οι Ευρωπαίοι, να χορεύουν, ενώ παράλληλα απλώνουν  χέρια επαιτείας! Αυτό λέγεται «κατάντημα», αποδεικνύει  την ανικανότητα των πολιτικών και προοιωνίζει ποικίλα κακά για τον λαό και τη χώρα.

Κύριε Τσίπρα τις πρώτες 100 ημέρες από την εκλογή σας, το μόνο επίτευγμά σας είναι να κάνετε εχθρούς όλους τους αλλοτινούς φίλους της Ελλάδας! Είναι τουλάχιστον αναξιοπρεπές να ανέχεστε να σας λένε όλοι οι συνομιλητές σας ότι δεν καταλαβαίνουν τι θέλετε, εκτός από να τους ζητάτε λεφτά. Η Ευρώπη βοηθάει τους λαούς της που έχουν ανάγκη και θέλουν να σταθούν στα πόδια τους, όχι τους ανίκανους και τους εξυπνάκηδες.

Κύριε Πρωθυπουργέ, η κυβέρνησή σας αντιμετωπίζει τους ευρωπαίους εριστικά, πράγμα που δεν θα σας το συγχωρήσουν, αντίθετα θα σας οδηγήσουν σε αδιέξοδο, διότι εκείνοι μπορούν και περιμένουν, εσείς όχι, εκείνοι μπορούν να ζήσουν χωρίς εμάς, εμείς όχι χωρίς εκείνους. Απευχόμαστε να συμβεί κάτι χειρότερο για την απομονωμένη χώρα, να πλησιάσουν οι ξυλοκόποι την πεσμένη βελανιδιά!

Γεωργόπουλος Απόστολος

Καταχωρήθηκε στα: ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ
×

Αναρτήστε ένα σχόλιο

*