ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΑΣΠΙΔΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ

| 26 Μαρτίου 2023 | 0 Comments
Print Friendly, PDF & Email

Η Ομάδα Γυναικών Π. Φαλήρου (μέλος της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ) καταγγέλλει την αισχρή απόπειρα να πεταχτούν έξω τα πράγματα από το σπίτι γυναίκας καρκινοπαθούς, που πλειστηριάστηκε από fund. Την προσπάθεια της  μεταφορικής να αδειάσει το διαμέρισμα στην οδό Λυκούργου σταμάτησαν τα συγκεντρωμένα μέλη του ΠΑΜΕ και της Ομάδας Γυναικών Π. Φαλήρου και οι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Είναι άλλη μια απόδειξη ότι η οργάνωση και η αλληλεγγύη

είναι το όπλο μας, η δύναμη μας!

Άλλος ένας συνάνθρωπος μας πετιέται στον «καιάδα» για να ικανοποιηθούν οι πιστωτές, τραπεζικοί και επιχειρηματικοί όμιλοι, που τους στηρίζουν μια σειρά νόμοι της σημερινής και των προηγούμενων κυβερνήσεων. Αυτός ο γύρος πλειστηριασμών που έχει ξεκινήσει εδώ και μήνες αποτελεί βασικό προαπαιτούμενο της «μεταμνημονιακής εποπτείας» για να δοθεί η σκυτάλη στα μνημόνια διαρκείας της ΕΕ, τραπεζών και funds για συνεχίσουν το τσάκισμα που ήδη βιώνουν τα λαϊκά νοικοκυριά με την ακρίβεια, το χτύπημα στα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα.

Εμείς οι γυναίκες των λαϊκών οικογενειών δεν κάνουμε βήμα πίσω από τις ανάγκες μας και παλεύουμε για ζωή με δικαιώματα, αυτή που αξίζουμε εμείς και τα παιδιά μας. Χτίζουμε τη δική μας ασπίδα προστασίας κόντρα σε κάθε πλειστηριασμό λαϊκού σπιτιού, κόντρα σε κάθε προσπάθεια έξωσης, κόντρα στους νόμους όλων των κυβερνήσεων που τους στηρίζουν για να προστατεύσουν τα κέρδη των τραπεζιτών και όλων των «μεγαλοκαρχαριών» του πλούτου.

Παίρνουμε την υπόθεση των σπιτιών μας στα  χέρια μας!

 Δεν αφήνουμε καμιά εργαζόμενη, άνεργη, συνταξιούχο, καμιά λαϊκή οικογένεια μόνη. Πορευόμαστε μαζί στο δρόμο της οργάνωσης, στο δρόμο του αγώνα ενάντια στους εκμεταλλευτές του μόχθου μας.

Με πλατιά αλληλεγγύη σε όποιον το έχει ανάγκη. Σε καθε προσπάθεια να κλέψουν τα σπίτια μας ενημερωνόμαστε άμεσα μεταξύ μας.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6976280623 και 6978517609.
Mail: ogpfaliro376@gmail.com

25.3.2023

Ομάδα Γυναικών Π. Φαλήρου, μέλος ΟΓΕ

Καταχωρήθηκε στα: ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ
×

Αναρτήστε ένα σχόλιο

*