Ζεστά Χριστούγεννα για το σωματείο ΠΑΙ.Δ.Υ με την υπογραφή του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας

| 14 Ιανουαρίου 2016 | 0 Comments
Print Friendly, PDF & Email

Σε μια ζεστή χριστουγεννιάτικη εκδήλωση αφιερωμένη στο παιδί, έδωσαν το «παρών» οι σπουδάστριες και οι σπουδαστές Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής Τέχνης, καθώς και οι σπουδάστριες Αισθητικής & Επαγγελματικού Μακιγιάζ του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας, παρέχοντας, για 3η συνεχόμενη χρονιά, την στήριξή τους σε έναν σπουδαίο σκοπό και προσφέροντας χαρά και χαμόγελο σε παιδιά που έχουν ανάγκη.

Το «πνεύμα των Χριστουγέννων» ζωντάνεψε ξανά, καθώς το σωματείο  ΠΑΙ.Δ.Υ. (Παιδί-Δύναμη-Υπομονή), υπό τις αιγίδες των Δήμων Π. Φαλήρου και Πειραιά, διοργάνωσε την καθιερωμένη εκδήλωσή του, μετατρέποντας το Ευγενίδειο Ίδρυμα στον ιδανικό προορισμό για παιχνίδι και ξεγνοιασιά!

Οι μικροί επισκέπτες δοκίμασαν τις ικανότητές τους στη Μαγειρική και τη Ζαχαροπλαστική και παρέα με τους άρτια καταρτιζόμενους σπουδαστές Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής Τέχνης του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας διακόσμησαν μπισκότα και muffins, αφήνοντας ελεύθερη τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.

Ξεχωριστή νότα στην εκδήλωση έδωσαν και οι σπουδάστριες από τον Τομέα Ομορφιάς & Μόδας των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, εφαρμόζοντας face painting  στους μικρούς επισκέπτες και «μεταμορφώνοντάς» τους σε ξωτικά και ταρανδάκια, ομορφαίνοντας ακόμα περισσότερο την εορταστική ατμόσφαιρα.

Εξάλλου, οι μικροί καλεσμένοι είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν όμορφες θεατρικές παραστάσεις, να κατασκευάσουν χριστουγεννιάτικα στολίδια, να απολαύσουν παιδικές χορωδίες, και να ψυχαγωγηθούν με πειράματα και ταχυδακτυλουργικά κόλπα.

Για περισσότερες πληροφορίες:

ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57 & Αγησιλάου,  τηλέφωνο 210 9640117

www.iekxini.edu.gr

4564

Καταχωρήθηκε στα: ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
×

Αναρτήστε ένα σχόλιο

*