ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣ ΛΟΓΙΚΕΥΤΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΙ!

| 27 Φεβρουαρίου 2017 | 0 Comments
Print Friendly, PDF & Email

Το δυνατό χαρτί των στελεχών της Κυβέρνησης, μηδέ του κ. Πρωθυπουργού εξαιρουμένου, το αντίθετο μάλιστα, είναι το ψεύδος. Η Κυβέρνηση λέει αλήθεια μόνο όταν δεν μιλάει! Επειδή έχει η Κυβέρνηση μικρή αλλά συμπαγή πλειοψηφία, αλλά και επειδή η αξιωματική αντιπολίτευση, δηλ. η επόμενη Κυβέρνηση που λένε, δεν πείθει ότι είναι κάτι διαφορετικό από το βαρύτατο παρελθόν της, δηλ. την ευθύνη της ΝΔ για την δημιουργία της οικονομικής κρίσης και την πολιτική της κατά την διάρκεια που την διαχειρίστηκε, η σημερινή Κυβέρνηση φαίνεται να έχει χρόνο μπροστά της. Οι «αριστεροί» έχουν αποδείξει ότι είναι μεν πονηροί, όχι όμως όσο χρειάζεται για να επιζήσουν ιστορικά, αλλά και να μην καταστρέψουν τους λαούς που ξεγέλασαν και τους πίστεψαν. Ο ελληνικός λαός σήμερα δυσφορεί, αλλά δεν αντιδρά βίαια, δηλ. δεν προετοιμάζεται να βάψει τη δυσφορία του με κόκκινο χρώμα, πράγμα που κανείς δεν εύχεται, αλλά και που δεν μπορεί με βεβαιότητα να αποκλείσει. Είναι λοιπόν καιρός, ίσος περιορισμένος, η Κυβέρνηση να σκεφτεί, πράγμα που δεν κάνει επί δύο χρόνια! Τι όμως να σκεφτεί; Να σκεφτεί ότι ο κατήφορος της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας πρέπει να τελειώσει. Οι ανόητες ελπίδες ότι κάποιοι άλλοι, συν-ευρωπαίοι ή ξένοι επενδυτές, θα μας σώσουν, δεν αντέχουν σε καμία λογική, ούτε καν σε αριστερή. ΜΟΝΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ!

Κύριε Πρωθυπουργέ, μάζεψε το επιτελείο σου σ ένα γραφείο, αφήστε έξω όλες τις τσάντες και τα μαυροκόκκινα σακίδια με τις πολύπλοκες και λαβυρινθώδεις διαδικασίες και σκεφτείτε απλά, όσο απλά γίνεται: Πρέπει να ζήσουμε, να επιζήσουμε και να πληρώσουμε χρέη, αλλά δεν παράγουμε τίποτα, ούτε πατάτες! Κάνετε ότι χρειάζεται, ώστε οι έλληνες ν αρχίσουν, όχι να ξαναρχίσουν, να παράγουν. Με κλειστές επιχειρήσεις και με συνδικαλιζόμενους ανέργους, δουλειά δεν γίνεται, πάρτε το χαμπάρι και μη χρονοτριβείτε με ανόητες προσπάθειες. Οι Έλληνες χρειαζόμαστε παραγωγή για να ζήσουμε και δικαιοσύνη στην κατανομή για να ηρεμήσουμε. Μαντρώστε και τους φίλους σας τους αναρχικούς, τους ξέρετε αφού κάποτε κάνατε παρέα, και αφήστε τις σαχλαμάρες, ότι τα έκτροπα τους τα επιτρέπει η  Δημοκρατία!! Η Δημοκρατία μοιάζει με τα «μεταξωτά κλπ……».

Σκεφτείτε τα παραπάνω και ξεκινήστε τα, και θα δείτε ότι θ αρχίσει να φέγγει, διαφορετικά όπως πάτε, μόνο … διαβάθμιση του σκοταδιού μπορείτε να κάνετε!

Απόστολος Γεωργόπουλος             

Καταχωρήθηκε στα: ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ
×

Αναρτήστε ένα σχόλιο

*