Σημαντική διάκριση για τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου

| 12 Δεκεμβρίου 2015 | 0 Comments
Print Friendly, PDF & Email

ΔΠΦ                 ΔΗΜΟΣ  ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ         

                                                   Π. ΦΑΛΗΡΟ, 11/12/2015

  

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Σημαντική  διάκριση  για  τον  Δήμο  Παλαιού  Φαλήρου

Την  σημαντική   διάκριση  ως  πρότυπο  Δήμου  στην  ενότητα  Περιβάλλοντος-Βιώσιμη  Ανάπτυξη  στα  πλαίσια  του  θεσμού  Βραβεία  Bravo Sustainability Awards που διοργανώνει το QualityNet Foundation για το 2015  κατέκτησε ο Δήμος  Παλαιού  Φαλήρου.

Η  τελική  επιλογή  πραγματοποιήθηκε μέσα από μια διαδικασία διαλόγου με 120 Κοινωνικούς Εταίρους και με τη συμμετοχή 4.686 Ενεργών Πολιτών όπου  διαγωνίστηκαν, αξιολογήθηκαν και αναδείχθηκαν 170 πρωτοβουλίες & δράσεις σε θέματα Βιώσιμης Ανάπτυξης, Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας και Κοινωνικής Υπευθυνότητας.

Στην  επιλογή  του Δήμου  Παλαιού  Φαλήρου  αξιολογήθηκε  η  συνολική  παρέμβαση  και  πολιτική  του  όσον  αφορά  την  ανάπλαση  της  παραλιακής  ζώνης  της  Πόλης , έργο  που  διαγωνίστηκε, αξιολογήθηκε και  αναδείχθηκε  από την  επιτροπή  των  ειδικών  και των  τεχνοκρατών  που μελέτησαν τις  σχετικές  προτάσεις.

Τα Bravo Sustainability Awards από την ίδρυσή τους το 2010 μέχρι σήμερα δε στοχεύουν απλά στην ανάδειξη των νικητών, αλλά κυρίως στην προώθηση ενός διαλόγου με ένα ευρύ φάσμα κοινωνικών εταίρων, οι οποίοι διαμορφώνουν τις τάσεις στη χώρα μας, προωθώντας παράλληλα τα μηνύματα της Βιώσιμης Ανάπτυξης και της Κοινωνικής Υπευθυνότητας σε μεγαλύτερο μέρος της ελληνικής κοινωνίας.

Το QualityNet Foundation (QNF), το Δίκτυο των Υπεύθυνων Οργανισμών και Ενεργών Πολιτών, είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός, που προωθεί την Κοινωνική Υπευθυνότητα, λειτουργώντας ως κοινωνικός διαμεσολαβητής με στόχο την ανάπτυξη συνεργασιών για την κάλυψη κοινωνικών αναγκών.

Tο QualityNet Foundation συνεργάζεται με αναγνωρισμένους Οργανισμούς, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό:

  • Με το Δίκτυο για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (CSR HELLAS)
  • Το Οικουμενικό Σύμφωνο (Global Compact) του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών
  • Το Global Reporting Initiative (GRI)
  • Το European Foundation for Quality Management (EFQM).

Η Τελετή Απονομής των Βραβείων θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου και ώρα 17.30-21.30 στο Αμφιθέατρο του Μουσείου της Ακρόπολης.

Για να ανοίξετε και να διαβάσετε το αρχείο, παρακαλώ πατήστε πάνω στο παρακάτω link:

Microsoft Word – ΒΡΑΒΕΙΟ SUSTAINABILITY AWARDS 2015

Καταχωρήθηκε στα: ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
×

Αναρτήστε ένα σχόλιο

*