Open Day & Support Day

| 12 Δεκεμβρίου 2015 | 0 Comments
Print Friendly, PDF & Email

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παλαιό Φάληρο, 09-12-2015

 Open Day & Support Day

Ημέρα Αλληλεγγύης και Άσκησης

 

OPEN DAY & SUPPORT DAY_19 DEC - PEAK FITNESSΌλοι εμείς στην “Peak Fitness Μ. ΕΠΕ” με βλέμμα προς την κοινωνία αποφασίσαμε από την φετινή χρονιά να συνεισφέρουμε  στις κοινωνικές δομές του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, όπου είναι η έδρα μας και οι δραστηριότητές μας (Ζησιμοπούλου 68, Τ.Κ. 17564).

Στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας θέλουμε στα συμβάλουμε μαζί με όλα τα στελέχη μας στην προσπάθεια του Δήμου μας να υποστηρίξει τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, που στις μέρες μας έχουν ανάγκη τη φροντίδα όλων μας.

Συγκεκριμένα: Απευθυνόμαστε σε όλα τα μέλη μας – που στην 10ετή λειτουργία μας ξεπερνούν τα 10.000 – και τους ζητούμε να γίνουν και αυτοί αρωγοί της προσπάθειάς μας.

Σχεδιασμός:

Το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015 από τις 10:00 έως τις 21:00 το γυμναστήριό μας θα λειτουργήσει για όλους τους πελάτες μας είτε είναι «ενεργοί» είτε είναι «ανενεργοί», οι οποίοι μπορούν να συνοδεύουν φίλους, συγγενείς ή και γείτονες που δεν είναι μέλη μας ώστε να γυμναστούν εντελώς δωρεάν αυτή την ημέρα.

Κοινωνική δράση: Παράλληλα στον προαύλιο χώρο μας θα είναι δύο περίπτερα αντίστοιχα των κοινωνικών δομών που θα υποστηρίξουμε. Καθένας πελάτης ή επισκέπτης, θα μπορεί να προσφέρει οτιδήποτε επιθυμεί και να τα παραδώσει στους εντεταλμένους εθελοντές που θα βρίσκονται στους αντίστοιχους χώρους.

  1. Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Παλαιού Φαλήρου.
    • Βασικές ελλείψεις: Ελαιόλαδο, Βρεφικό γάλα και κρέμες, Πάνες ακράτειας, Γάλα εβαπορέ, Ζυμαρικά, Τοματοχυμοί, Κονσέρβες, Όσπρια, Ρύζι, Αλεύρι, Ζάχαρη, Μαρμελάδες, Μέλι, Μπισκότα, Φρυγανιές,Καφέδες όπως και είδη Προσωπικής Υγιεινής, Απορρυπαντικά κλπ
  2. Υποστήριξη παιδιών.
    • Προσφορές που θα πιάσουν τόπο είναι τα παιχνίδια (καινούργια ή μεταχειρισμένα σε καλή κατάσταση), βιβλία (σχολικά βοηθήματα, παραμύθια ή άλλα παιδικά βιβλία διαφόρων ηλικιών), σχολικά είδη και αυστηρά καινούργια ρούχα κλπ.

Στα περίπτερα θα βρίσκονται στελέχη της Peak Fitness και αρμόδιοι υπάλληλοι του Δήμου Παλαιού Φαλήρου οι οποίοι θα συγκεντρώνουν και θα ταξινομούν όλες τις προσφορές.

Λίγα λόγια για την εταιρεία μας:

H εταιρεία “Peak Fitness Μ.ΕΠΕ” (www.peakfitness.gr)  δραστηριοποιείται σε υπηρεσίες της υγείας, της φυσικής άσκησης και της ευεξίας. Το συνώνυμο γυμναστήριο Peak Fitness Hall  αποτελεί πρότυπο πολυδύναμο κέντρο άσκησης και ευεξίας στην ευρύτερη περιοχή του Παλαιού Φαλήρου με εγκαταστάσεις συνολικής έκτασης 2.500τμ σε τρία επίπεδα. Ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Οκτώβριο του 2006 και συνεχίζει να διαγράφει μια επιτυχημένη πορεία, έχοντας γυμνάσει περισσότερα από 10.000 μέλη.

Είναι μέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Γυμναστηρίων (ΠΑ.ΣΥ.ΓΥ.) και μέλος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Αττικής (Σ.Ι.Γ.Α.). 

Επιπλέον, είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς και υπερήφανοι γιατί το πολυδύναμο κέντρο μας επιλέχθηκε στα 25 γυμναστήριο στην Ευρωπαϊκή Ένωση ώστε να συμμετέχει σε ένα πιλοτικό πρόγραμμα αύξησης της φυσικής δραστηριότητας ατόμων μεγαλύτερης ηλικίας το επονομαζόμενο PAHA (Physical Activity Health in Ageing).

Περισσότερες πληροφορίες:

Κος Σταυρόπουλος Λεωνίδας / Γενικός Διευθυντής / τηλ: 2109408140 | E-mail: ls@peakfitness.gr

Κα Ντουμανά Ελένη / Υπεύθυνη Επικοινωνίας / τηλ: 2109408140 | E-mail: peakfitnesshall@gmail.com

 image001

 

 

 

Καταχωρήθηκε στα: ΑΘΛΗΤΙΚΑ
×

Αναρτήστε ένα σχόλιο

*