ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΧΑΘΗΚΕ

| 14 Ιουνίου 2017 | 0 Comments
Print Friendly, PDF & Email

Μια αδέσποτη σφαίρα, έκοψε τη ζωή ενός 11χρονού παιδιού, που δεν έκανε κανένα άλλο λάθος, εκτός του ότι πήγε στο σχολείο του!

Αμέσως οι κυβερνώντες και διοικούντες αυτόν τον έρημο τόπο, φόρεσαν τις μαύρες γραβάτες, βγήκαν στα «παράθυρα», εξέφρασαν την βαθύτατη οδύνη τους για το συμβάν, «συμμερίστηκαν» την δυστυχία των γονιών και διέταξαν την Αστυνομία να πιάσει δουλειά, ψάχνοντας στα άχυρα να βρει τον ψήλο. Ένας μάλιστα από την Κυβέρνηση, ο καθ ύλη αρμόδιος υπουργός κ. Τόσκας, μας απεκάλυψε, ότι η πάταξη του εγκλήματος δεν είναι εύκολη υπόθεση! Θα είναι καλό ο κ. Τόσκας να προταθεί για Νόμπελ ευφυΐας. Την «αβάστακτη» θλίψη των πολιτικών συμμερίστηκαν και τα Κανάλια, που κι εκείνα μαυροφορέθηκαν.

Επειδή το ατύχημα είναι τραγικό, χωρίς να είναι το μόνο, ας προσεγγίσουμε το έγκλημα στην Ελλάδα με μια λογική που να μοιάζει κάπως με την πραγματικότητα, δηλ. ας δούμε τι γίνεται, τι πρέπει να γίνει και τι(με απόλυτη βεβαιότητα)  θα γίνει.

Ο κάθε είδους αναρχισμός ζει και βασιλεύει, παράλληλα με την διακυβέρνηση και την διοίκηση, αποτελώντας και αυτός μία από τις Εξουσίες. Ισχύει και εδώ ο απόλυτος διαχωρισμός των εξουσιών και η μη αλληλοπαρέμβαση! Τα Εξάρχεια ελέγχονται από ένα είδος αναρχικών, το ίδιο που ελέγχει και το Πολυτεχνείο, το Ζεφύρι από κάποιους που τους λέγανε τσιγγάνους, τώρα τους αναβάθμισαν σε Ρωμά, ο οικονομικός χώρος από κάποιους που λέγονται μιζαδόροι και προέρχονται από την πολιτική και τη διοίκηση, τα πανεπιστήμια από κάποιους που λέγονται «φοιτητές» και χτίζουν τους δασκάλους(και καλά τους κάνους!), ο χώρο της εργασίας από τους συνδικαλιστές, ο χώρος της μέσης παιδείας από το Bulling, ο χώρος της φορολόγησης από τους ανεγκέφαλους φορομπήχτες, η οδική κυκλοφορία από τους ασυνείδητους οδηγούς, και πάει λέγοντας.

Τι θα πρέπει να γίνει για να γλυτώσει η κοινωνία, δηλ. εμείς οι μη εμπλεκόμενοι; Ας πούμε μερτικά από τα επιβαλλόμενα: Να αφεθεί η αστυνομία να εφαρμόσει τους νόμους για το κοινό έγκλημα, να επιβληθεί η αρχή της υπευθυνότητα στους πολιτικούς, να λογοδοτούν οι διοικητικοί στη δικαιοσύνη, αντί να συντάσσονται οι ηλίθιες ΕΔΕ, να συλλαμβάνονται άμεσα οι αναρχικοί των δρόμων και οι κουκουλοφόροι και να δικάζονται αυστηρά με συνοπτικές διαδικασίες οδηγούμενη κατ ευθείαν στη φυλακή. Να εκλογικευτεί η φορολόγηση και κατόπιν να αναστέλλεται για μεγάλο χρονικό διάστημα η λειτουργία επιχειρήσεων που φοροδιαφεύγουν. Να περιοριστεί η ασυδοσία των συνδικαλιστών. Να ελέγχεται η συμπεριφορά των οδηγών, κλπ.

Έναντι όλων όσων πρέπει να γίνουν, τι θα γίνει; ΤΙΠΟΤΑ, ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ, οι δε υπεύθυνοι για το χάλι μας, απλά θ αγοράσουν καινούργιες μαύρες γραβάτες!

Αυτήν είναι η Ελλάδα, που φυσικά δεν μας αρέσει, αλλά κοιτάμε αλλού και την ανεχόμαστε.

Η ΗΧΩ                

 

Καταχωρήθηκε στα: ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ
×

Αναρτήστε ένα σχόλιο

*