ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΑΝΤΙ ΦΛΥΑΡΙΑΣ

| 2 Απριλίου 2016 | 0 Comments
Print Friendly, PDF & Email

«Ξύπνα παιδί μου, ξύπνα πριν σε ξυπνήσει ο Χάρος» Ν. Καζαντζάκης.

Κοιτάζοντας την ελληνική πραγματικότητα, αν είσαι ξένος Γελάς, αν είσαι έλληνας, δεν καταλαβαίνεις τίποτα, αν όμως καταλάβεις, τότε κλαίς ή μεταναστεύεις. Ας επιχειρήσουμε να απογράψουμε την απερίγραπτη σημερινή κατάσταση:

 1. Είμαστε μέλλος της ΕΕ, από την οποία έχουμε πάρει τεράστια χρηματικά ποσά σαν βοήθεια και περισσότερα σαν δανεικά. Τα χρήματα δεν βελτίωσαν την παραγωγική διαδικασία, δηλ. δεν βοήθησαν στην αύξηση υλικών και πολιτιστικών αγαθών, δηλ. δεν μας πήγαν κατά το «ευ ζην», αλλά κατά το «περιβόλι τα ουρανού», όπως συνήθιζε να πράττει ο πρώτος διαφθορέας της νεότερης Ελλάδας κ. Ανδρέας Παπανδρέου. Δυστυχώς τα δανεικά πρέπει να πληρωθούν!
 2. Γίναμε, με την δημιουργική λογιστική του Παπαντωνίου, μέλος του Eurogroup και κανείς λογικός δεν καταλαβαίνει τι θέλουμε εμείς μέσα σ’ αυτό το κολυμβητήριο, όπου όλοι κολυμπάν γρηγορότερα από εμάς.
 3. Απειλούμεθα από τους Τούρκους, που θέλουν, και σιγά-σιγά το παίρνουν, το μισό Αιγαίο και την Θράκη, από τους Βουλγάρους που θέλουν διέξοδο στο Αιγαίο και σιωπούν επί του παρόντος, διότι παίρνουν τις ελληνικές επιχειρήσεις, από τους Σκοπιανούς που και Μακεδόνες λέγονται και επεκτατισμό επιδιώκουν και διέξοδο στο Αιγαίο διεκδικούν(εμείς τους λέμε Σκοπιανούς, αλλά δεν τους πειράζει καθόλου), τέλος από τους Αλβανούς που, και τους Βορειοηπειρώτες αφανίζουν και τις εδαφικές τους διεκδικήσεις υπενθυμίζουν σε κάθε ευκαιρία.
 4. Έχουμε μαζέψει εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαπούς, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων είναι Μουσουλμάνοι, με όλους τους κινδύνους, που αυτή η ιδιότητα συνεπάγεται. Τα στίφη των ξένων δεν ελέγχονται πλέον και σε λίγο ο ελληνικός λαός, που παλεύει χωρίς ελπίδα, θα πάρει το δίκιο στα χέρια του και τότε θα γίνουν έκτροπα, τα οποία δεν θα μπορούν ν αποτρέψουν «ούτε οι Καμένοι, ούτε οι Άκαυτοι».
 5. Δεν διαθέτουμε Ένοπλες Δυνάμεις, ικανές να αποτρέψουν τις παραπάνω ξένες επιβουλές. Οι κίνδυνοι για την χώρα ομοιάζουν με εκείνους του Ισραήλ, αλλά ο στρατός μας και ο εξοπλισμός του, δεν μοιάζει σε τίποτα με τον Ισραηλινό. Αγοράζαμε, πάντα με δανεικά, ανεπαρκές και αμφιβόλου αξίας πολεμικό υλικό, από το οποίο θησαύριζαν οι μιζαδόροι και οι απατεώνες, σε αγαθή συνεργασία με τους πολιτικούς.
 6. Αντιμετωπίζουμε καταστροφικό δημογραφικό πρόβλημα, αφού η τεκνοποίηση ποικιλοτρόπως «απαγορεύεται» από τους ηλιθίους που αποδεχόμαστε να μας κυβερνούν!
 7. Γίναμε, τις δύο τελευταίες δεκαετίες, ξέφραγο αμπέλι για τους Αλβανούς και τους Φιλιππινέζους και άλλους, έτσι ώστε ο καθένας μας απέκτησε τον Αλβανό και τη Φιλιππινέζα του, επίτευξη για την οποία αισθανόμαστε υπερήφανοι!
 8. Τώρα γίναμε η «απάνθρωπη» χωματερή εκατοντάδων χιλιάδων δυστυχισμένων(αλλά όχι μόνο) μωαμεθανών και μπόλικων Ισλαμιστών. Οι επικεφαλείς-κερδοσκόποι της ΕΕ, «εκφράζοντες την αλληλεγγύη τους προς ένα κράτος-μέλλος», όπως πλανιόμαστε να νομίζουμε ότι είμαστε, μετατόπισαν λίγο Βορειότερα τα εξωτερικά τους σύνορα και μας λένε «η λύση με τις ορδές των προσφύγων δική σας»!
 9. Λέμε ότι έχουμε πάνω από ένα εκατομμύριο ανέργους, αλλά τις ελιές τις μαζεύουν Αλβανοί και τις φράουλες, πιπεριές, ντομάτες, καρπούζια, μόνο έγχρωμοι. Στα βενζινάδικα απασχολούνται έγχρωποι. Ηλεκτροσυγκολλητές, ηλεκτρολόγοι, υδραυλικοί, χειριστές ιατρικών μηχανημάτων, νοσηλευτές, σπανίζουν. Φαίνεται ότι όλοι οι άνεργοι έχουν την ειδικότητα του αργόμισθου.
 10. Οι επιχειρήσεις, που θα έδιναν προϊόντα και θέσεις εργασίας, κλείνουν κατά εκατοντάδες χιλιάδες ή μεταναστεύουν στις γειτονικές χώρες, αφού εδώ δεν μπορούν να επιβιώσουν. Οι κυβερνήσεις κυνηγάν να πιάσουν τους φοροφυγάδες, αλλά στην απόχη τους βρίσκονται μόνο φουκαράδες!
 11. Ο ελληνόκτητος στόλος είναι ο μεγαλύτερος του κόσμου, αλλά ο Πειραιάς αδειάζει από εφοπλιστικά γραφεία, γιατί τους μισούμε και τους διώχνουμε.
 12. Το Κοινοβούλιο, όπου πρέπει να λαμβάνονται αποφάσεις για την τύχη της Ελλάδας και των Ελλήνων, κατάντησε «κυνοβούλιο», όπου ανυπόληπτοι τυχοδιώκτες σκυλοκαυγαδίζουν!

Κάπως έτσι είναι η απογραφή της Ελλάδας σήμερα, ενώ τα υπόλοιπα είναι φλυαρίες ανόητων ανθρώπων και συμφεροντολόγων.

Νίκος Αρβανίτης

Συνταξιούχος            

Καταχωρήθηκε στα: ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ
×

Αναρτήστε ένα σχόλιο

*