ΜΟΝΙΜΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ Ε.Κ.Α.Β. ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

| 19 Ιουνίου 2014 | 0 Comments
Print Friendly, PDF & Email

ΔΗΜΟΣ  ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ

Π.ΦΑΛΗΡΟ, 19/06/2014

 ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

ΜΟΝΙΜΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ Ε.Κ.Α.Β. ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

 

Στις 17 Ιουνίου 2014, πραγματοποιήθηκε η παράδοση χώρου του νέου σταθμού του Ε.Κ.Α.Β. στην περιοχή της Αγίας Σκέπης στο Παλαιό Φάληρο (έκταση ανάμεσα στην Αγία Σκέπη, στα Village Cinemas & στη στάση τραμ “Αγία Σκέπη”).

Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου κ. Διονύσης Χατζηδάκης, υπό το πρίσμα των αρχών της πρόνοιας και του σεβασμού προς του πολίτες που τον διέπουν, παραχώρησε προς χρήση στο Ε.Κ.Α.Β. συγκεκριμένη αίθουσα στο πέτρινο κτίσμα που βρίσκεται μέσα στον χώρο του νέου σύγχρονου πρότυπου παιδότοπου στην περιοχή της Αγίας Σκέπης (περιοχή Π. Φαλήρου).

Πλέον, αυτό το σημείο θα αποτελέσει σταθερό σταθμό στέγασης διασωστών αλλά και σημείο μόνιμης τοποθέτησης ασθενοφόρων, συμβάλλοντας στην αμεσότητα πρόσβασης σε όλες τις νευραλγικές περιοχές της παραλιακής (και των όμορων περιοχών της) αλλά και στις κεντρικές αρτηρίες που οδηγούν στις κοντινές μονάδες παροχής υγείας (νοσοκομεία).

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Ε.Κ.Α.Β. κος Παπαγιαννίδης Δημήτρης, ευχαριστεί θερμά τον Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου για την υλοποίηση της υπόσχεσης του αλλά και για τη σημαντικότατη βοήθεια που παρέχει στο Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας, αφού τέτοιου είδους ενέργειες συνδράμουν στην επίτευξη των, υψηλής προτεραιότητας, στόχων της Διοίκησης του Οργανισμού σχετικά με την πληρέστερη παροχή άμεσης προνοσοκομειακής φροντίδας προς όλους τους πολίτες.

ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ – ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΤΕΡΨΙΧΟΡΗΣ 51  &  ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ, 175 62 ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 213 2020300, 213 2020285, FAX: 213 2020285, e-mail: press.pf@palaiofaliro.gr

 

Καταχωρήθηκε στα: ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
×

Αναρτήστε ένα σχόλιο

*