ΤΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ ΘΕΛΟΥΝ …… ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ!

| 19 Νοεμβρίου 2017 | 0 Comments
Print Friendly, PDF & Email

Αγαπητοί αναγνώστες, αντί να φλυαρούμε και αοριστολογούμε, ας σταθούμε απέναντι στα δυσάρεστα που συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες, τους τελευταίους μήνες, τα τελευταία χρόνια και που αφορούν μέρος ή το σύνολο της κοινωνίας.

 Ας ξεκινήσουμε από τη Μάντρα και τη Νέα Πέραμο. Στα παρακείμενα βουνά έπεσε νερό παραπάνω από το συνηθισμένο και πνίγηκαν 22 άνθρωποι, έγιναν βιβλικές καταστροφές σε περιουσίες, ενώ σε χρόνο ρεκόρ μπαζώθηκε το λιμάνι! Οι «ειδήμονες» αποφαίνονται, ότι αιτίες είναι τα μπαζωμένα Ρέματα και η κάποια αποψίλωση των πρανών των παρακείμενων βουνών, πραγματικότητα την οποία γνωρίζουν οι Δημόσιες Υπηρεσίες και οι πολιτικοί προϊστάμενοί τους. Τα Ρέματα δεν μπαζώθηκαν σε μια νύχτα, αλλά χρειάστηκαν πολλά χρόνια, χρόνια κατά τα οποία κάποιοι από τους σημερινούς πνιγέντες έχτιζαν μέσα, οι Δήμαρχοι των περιοχών και οι πολιτικοί αδιαφορούσαν, οι Πολεοδομικές Υπηρεσίες υπέγραφαν τις οικοδομικές Άδειες, η ΔΕΗ ηλεκτροδοτούσε και η ΕΥΔΑΠ έδινε νερό! Τώρα οι «άθλιοι κυβερνώντες και αντιπολιτευόμενοι» μυξοκλαίνε και κάτι φαιδρά κοριτσόπουλα δίνουν εντολές να συνταχτούν ΕΔΕ! Το χειρότερο είναι ότι ο λαός τους παίρνει στα σοβαρά.

Πάμε παραπέρα να συναντήσουμε τον κύριο «Ρουβίκωνα», τα μέλη του οποίου αλωνίζουν όπου θέλουν, ακόμα και μέσα στο Πεντάγωνο, χωρίς να τους ενοχλεί κανείς. Λέτε να είναι παιδιά της Κυβέρνησης; Εγώ δεν το πιστεύω, διότι, με την ίδια λογική, θα πρέπει να πιστέψω ότι η 17 Νοέμβρη ήταν παιδιά του ΠΑΣΟΚ, αφού δεν έθιξαν ποτέ κανέναν της παράταξης!

Ας πάμε μια βόλτα, τρόπος του λέγειν, μέχρι το άβατο του κράτους των Εξαρχείων. Ορκίζεται η σημερινή Κυβέρνηση, ότι εκεί δεν συμβαίνει τίποτα, ενώ οι θυμωμένοι πρόεδροι της ΝΔ και του με άλλο όνομα ΠΑΣΟΚ, τα φορτώνουν όλα στους Συριζανέλ, λες και δεν ήταν εκείνοι που κουβαλούσαν τα υλικά για να χτιστεί το τοίχος γύρω από τα Εξάρχεια!

Ας έρθουμε και στα δικά μας, τα Φαληρικά. Το Ρέμα της Πικροδάφνης μεθοδικά μπαζώνεται, δηλ. προετοιμάζεται από τους όμορους Δήμους για να παίξει κι αυτό τον καταστροφικό του ρόλο. Όταν η  «προετοιμασία» τελειώσει, εκείνοι που θα κλάψουν θα είναι οι δημότες του Φαλήρου! Ο τότε Δήμαρχος θα αιτιάται τους προηγούμενους, οι τότε κυρίες Δούρου θα δένουν κότσο τα μαλλιά τους, θα στενοχωριούνται από καρδιάς και θα χύνουν μαύρα δάκρυα, ενώ οι λαμπρές δημόσιες υπηρεσίες θα συντάσσουν καινούργιες ΕΔΕ!

Με τέτοιες συνεπείς προετοιμασίες κυλάει η ζωή στον τόπο μας, κι ας μη παραπονιόμαστε ότι … δεν γίνεται δουλειά!

ΗΧΩ-ΒΟΛΕΣ               

Καταχωρήθηκε στα: ΗΧΩ...ΒΟΛΕΣ
×

Αναρτήστε ένα σχόλιο

*